Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografiPlovdiv, vjeshta e ngrohtë 2020. Foto: BTA

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Dhjetëra fëmijë me prindërit e tyre mbushën Muzeun e Shkencave Natyrore në qytetin Plovdiv. Udhëheqja e muzeut shpalli hyrjen e hapur falas për fëmijët deri në shtatë vjeç gjatë dy ditëve të pushimit të fundjavës. Foto: BTA

botuar më 21-01-23 1.14.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Plovdiv, gjysma e dytë e janarit akoma shihet dekorata e Krishtlindjeve nëpër rrugët ende të shkreta. Foto: BTA

botuar më 21-01-22 5.02.MD

Bullgaria në fotografi

Manastiri i Baçkovos , kisha kryesore “Fjetja e Hyjlindëses” - fillimi i restaurimit të një prej afreskeve më të mëdha dhe më të bukura në vendin tonë, që daton nga viti 1643. Foto: BTA

botuar më 21-01-21 4.22.MD