Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

Qyteti Asenovgrad, njolla të ngjyrshme në jetën e përditshme gri. Foto: BTA

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Manastiri i Baçkovos , kisha kryesore “Fjetja e Hyjlindëses” - fillimi i restaurimit të një prej afreskeve më të mëdha dhe më të bukura në vendin tonë, që daton nga viti 1643. Foto: BTA

botuar më 21-01-21 4.22.MD

Bullgaria në fotografi

Varna, ekspozita e parë në Galerinë e Arteve Figurative në kryeqytet gjatë vitit të ri – “Novatorët nga vitet 80 të shekullit të XX”. Foto: BTA

botuar më 21-01-20 4.05.MD

Bullgaria në fotografi

Tërgovishte, liqeni në parkun “Borovo Oko” /"Syri i Pishës"/. Kod i verdhë për motin e ftohtë. Foto: BTA

botuar më 21-01-19 2.10.MD