Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi


Plovdivi, Teatri Antik me veshje dëbore. Foto: BTA

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Qyteti Tërgovishte (Bullgari Verilindore), dekorata me rastin e 1 marsit - Dita e Gjyshe Martës . Foto: BTA

botuar më 21-02-28 12.25.MD

Bullgaria në fotografi

Në fshatin Llovec /Bullgari Verilindore/ u punua një martenica /verore/ gjigante, sa është shtati i njeriut – Pizho dhe Penda.  Foto: BTA

botuar më 21-02-27 2.19.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Asenovgrad. Erdhi koha për martenicat /veroret/. Foto: BTA

botuar më 21-02-25 5.09.MD