Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

Sofja, sheshi “Sllavejkov”, pak para hapjes së ekspozitës “Dritat e Qytetit”, organizuar nga Qendra Kulturore Kineze dhe Bashkia e Kryeqytetit me rastin e Vitit të Ri Kinez. Foto: BGNESMë shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Kamera mobile dhe pajisje të tjera të policisë për kontrollin e lëvizjes në rrugë përfshihen në aksionin “Shpejtësi” deri më 25 prill. Operacioni është nën egjidën e TISPOL – Rrjeti Evropian i Shërbimeve të Policisë Rrugore, dhe zbatohet në..

botuar më 21-04-21 1.27.MD

Bullgaria në fotografi

Në qytetin bregdetar Burgas do të ngrihet monument për nderë të mjekëve që dhanë jetën e tyre në betejën me Covid-19. Skulptura është vepër e piktorit Nikolla Stançev dhe do të përfaqësojë figura të stilizuara të të dy mjekëve që shpëtojnë një..

botuar më 21-04-20 12.17.MD

Bullgaria në fotografi

Me rastin e Ditës Botërore të Arteve të Cirkut një tramvaj retro në Sofje u shndërrua në një cirk me rrota.  Foto: BGNES

botuar më 21-04-17 5.14.MD