Programi i ditës

Radioja Kombëtare Bullgare © 2022 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Radio Bullgaria ju pyet

Foto: Radio Vidin

Me rastin e festës kombëtare të Republikës së Bullgarisë dhe në lidhje me përvjetorin e vet të 85 Radio Bullgaria starton një iniciativë të re online. Përgatitëm një lojë në ueb-faqen tonë, nëpërmjet së cilës duam të kuptojmë se çfarë janë asociacionet e të huajve kur të dëgjojnë emrin e Bullgarisë dhe cilat janë faktet më pak të njohura për atdheun ndër bullgarët.

Çdo muaj në lojën tonë interaktive do të publikojmë një pyetje nga fusha të ndryshme të lidhura me kulturën, historinë, gjeografinë, arritjet shkencore dhe sportive të vendit tonë.

Në fund të vitit do t’u bëjmë bilanc fakteve, personaliteteve dhe ngjarjeve, me të cilat ju e lidhni më tepër Bullgarinë dhe do t’i renditim në një klasifikim. Pas kësaj do t’ju tregojmë për to në një sërë publikimesh multimediale.

Ju mirëpresim!


Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 12 janar 2022

Të nderuar dëgjues, programin e ditës të Radio Bullgarisë më 12 janar 2022 po e fillojmë me lajmet e fundit. Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Qëndrimi i Bullgarisë për integrimin evropian të Maqedonisë së Veriut nuk është lidhur me afate”...

botuar më 22-01-12 3.00.MD

Bullgaria sot – 11 janar 2022

Në fillim të programit tonë të ditës më 11 janar 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën “Ekonomi” do t’ju përqendrojmë vëmendjen tuaj sesi vetëm për dy muaj u grumbullua një deficit buxhetor nga 2 miliard euro. Si çdo ditë në fund..

botuar më 22-01-11 3.00.MD

Bullgaria sot – 10 janar 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 10 janar. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën ”Fabrika e parë e birrës në vendin tonë mban emrin e Shën Petkës” Në rubrikën e rregullt..

botuar më 22-01-10 3.00.MD
Подкасти от БНР