Programi i ditës

Radioja Kombëtare Bullgare © 2022 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Radio Bullgaria ju pyet

Foto: Radio Vidin

Me rastin e festës kombëtare të Republikës së Bullgarisë dhe në lidhje me përvjetorin e vet të 85 Radio Bullgaria starton një iniciativë të re online. Përgatitëm një lojë në ueb-faqen tonë, nëpërmjet së cilës duam të kuptojmë se çfarë janë asociacionet e të huajve kur të dëgjojnë emrin e Bullgarisë dhe cilat janë faktet më pak të njohura për atdheun ndër bullgarët.

Çdo muaj në lojën tonë interaktive do të publikojmë një pyetje nga fusha të ndryshme të lidhura me kulturën, historinë, gjeografinë, arritjet shkencore dhe sportive të vendit tonë.

Në fund të vitit do t’u bëjmë bilanc fakteve, personaliteteve dhe ngjarjeve, me të cilat ju e lidhni më tepër Bullgarinë dhe do t’i renditim në një klasifikim. Pas kësaj do t’ju tregojmë për to në një sërë publikimesh multimediale.

Ju mirëpresim!


Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 7 janar 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 7 janar. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën ”Ide për një fundjavë dimri në qytetin Berkovica”. Në rubrikën e rregullt “Kënga e..

botuar më 22-01-07 3.00.MD

Bullgaria sot – 6 janar 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 6 janar. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën ”Daniella Zekina dhe poezia e saj virtuale”. Në rubrikën e rregullt “Kënga e Ditës” ju..

botuar më 22-01-06 3.00.MD

Bullgaria sot – 5 janar 2022

Në fillim të programit tonë të ditës më 5 janar 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën “Kulturë” do t’ju tregojmë për projektim më të ri të regjisorit Stefan Komandarev, në qendrën e vëmendjes së të cilit është jeta e..

botuar më 22-01-05 3.00.MD
Подкасти от БНР