Programi i ditës

Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

Këneta e Dragomanit është shumë e bukur pikërisht këtë stinë të vititE vendosur rreth 40 km në perëndim të Sofjes, Këneta e Dragomanit është ligatina më e madhe natyrore karstike në Bullgari, një vend me bimësi të pasur dhe shpendë uji që bëjnë fole.Në një pjesë të kënetës është ndërtuar një infrastrukturë e veçantë për adhuruesit e natyrës.Foto: Krasimir Martinov

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Në verë qyteti Burgas pranë Detit të Zi është magjik ditën dhe natën. Foto: Krasimir Martinov

botuar më 21-07-17 8.21.MD

Bullgaria në fotografi

Gryka e lumit Iskër – atje ku ujërat e lumit Iskër kanë gdhendur shkëmbinjtë e malit Stara Pllanina, magjeps me pamje të bukura dhe vende mahnitëse për ekoturizëm. Foto: Desisllava Semkovska

botuar më 21-07-08 1.12.MD

Bullgaria në fotografi

Fshati Mogilica i malit Rodopa tërheq me natyrën e bukur dhe me trashëgiminë interesante kulturore. Në rajon ka shumë shpella, territore të mbrojtura, kështjella të lashta, ura, çezma.... Një nga simbolet e fshatit Mogilica është luga prej druri 123..

botuar më 21-07-05 12.05.MD
Подкасти от БНР