Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Sinjale për presion mbi qytetarët për shkak të zgjedhjeve

Bojko Rashkov
Foto: BGNES

Prefekti i Smoljanit njoftoi se në rrethin e tij, në disa nga vendbanimet, ka presion të paparë deri tani mbi qytetarin e zakonshëm bullgar në lidhje me zgjedhjet e ardhshme të parakohshme. Kjo u njoftua nga Zëvendës Kryeministri dhe Ministër i Brendshëm Bojko Rashkov në Këshillin e Ministrave.

Gjithçka përdoret për presion - nëse dikush shkon për të blerë dru nga pylltaria, për shembull, vazhdoi Rashkov. Ai tha se janë identifikuar persona që kanë krijuar një organizatë për blerje votash më 11 korrik, kur do të zhvillohet zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Bullgari, dhe do të ndërmerren masat e domosdoshme ligjore ndaj këtyre personave. Të gjithë ata që merren me këtë veprimtari duhet të dinë se ne nuk do të jemi indiferentë, ishte kategorik Rashkov.

Më shumë nga rubrika

Pllamen Nikollov

ITN do t'ia paraqesë me kohë Presidentit projektin e kabinetit të ri

ITN do t'i kthejë Presidentit një mandat të zbatuar për të formuar një qeveri, ndoshta para skadimit të afatit përfundimtar të premten, deklaroi kandidati për Kryeministër Pllamen Nikollov. Ai shtoi se po pret mbështetje për kabinetin e ardhshëm..

botuar më 21-08-04 3.04.MD
Filip Stanev

ITN me qëndrime të ngjashme me tri forca politike në Kuvendin Popullor

Nënkryetari i “Ka një popull të tillë” (ITN) Filip Stanev konstatoi ngjashmëri të plotë në fushat e drejtësisë, kujdesit shëndetësor, politikës tatimore, arsimit, bujqësisë dhe politikës sociale me "Bullgarinë Demokratike", BSP dhe "Ngrihu.BG! Ne..

botuar më 21-08-04 2.34.MD

Bullgaria dërgon zjarrfikës në Maqedoninë e Veriut

Kryeministri në detyrë Stefan Janev urdhëroi që Bullgaria të mbështesë Republikën e Maqedonisë së Veriut për t’u marrë me zjarret në territorin e vendit fqinj. Bullgaria do të mbështesë Maqedoninë përmes mekanizmit të ndihmës së ndërsjellë. Për të shuar..

botuar më 21-08-04 2.13.MD