Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

Në verë qyteti Burgas pranë Detit të Zi është magjik ditën dhe natën.

Foto: Krasimir Martinov