Programi i ditës

Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

Qyteti i lashtë Nesebër – një vend i dashur i turistëve në bregdet

Foto: Krasimir Martinov

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Gryka e lumit Iskër – atje ku ujërat e lumit Iskër kanë gdhendur shkëmbinjtë e malit Stara Pllanina, magjeps me pamje të bukura dhe vende mahnitëse për ekoturizëm. Foto: Desisllava Semkovska

botuar më 21-07-08 1.12.MD

Bullgaria në fotografi

Fshati Mogilica i malit Rodopa tërheq me natyrën e bukur dhe me trashëgiminë interesante kulturore. Në rajon ka shumë shpella, territore të mbrojtura, kështjella të lashta, ura, çezma.... Një nga simbolet e fshatit Mogilica është luga prej druri 123..

botuar më 21-07-05 12.05.MD

Bullgaria në fotografi

Brigjet piktoreske të fshatit Tjulenovo tërheqin gjithnjë e më shumë vizitorë në bregdetin verior bullgar të Detit të Zi. Foto: Krasimir Martinov

botuar më 21-06-25 1.06.MD