Programi i ditës
Radioja Kombëtare Bullgare © 2022 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 7 dhjetor 2021

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 7 dhjetor. 

Në fillim të programit tonë të ditës mund të dëgjoni lajmet e fundit.

Pas kësaj mund të dëgjoni temën “Nga Hanoveri deri në fshatin Nikollovo ose si Jonathan Middendorf zhvillon bujqësi organike në Bullgari.”

Në fund ju ftojmë të dëgjoni rubrikën e rregullt “Kënga e Ditës”.

Ju urojmë minuta të këndshme!

  • Lajmet - 1.00

Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 4 maj 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 4 maj.  Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Turizmi i kampingut është gjithnjë e më i popullarizuar në Bullgari”.  Programi do të..

botuar më 22-05-04 3.00.MD

Bullgaria sot – 3 maj 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 3 maj. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Maria Petkova për rrugën drejt rrënjëve dhe lirisë në... Përvomaj”. Programi do të..

botuar më 22-05-03 3.00.MD

Bullgaria sot – 2 maj 2022

Të dashur dëgjues , sot do t'ju tregojmë për traditat që lidhen me festën e Ramazanit. Pas kësaj ju ofrojmë një shëtitje të këndshme në qytetin Belica. Programi ynë do të mbarojë me rubrikën “Kënga e Ditës”, në të cilën do të dëgjoni këngën “Më..

botuar më 22-05-02 3.00.MD