Programi i ditës
Radioja Kombëtare Bullgare © 2022 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 6 janar 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 6 janar.

Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.

Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën ”Daniella Zekina dhe poezia e saj virtuale”.

Në rubrikën e rregullt “Kënga e Ditës” ju ofrojmë të dëgjoni këngën “Buronte një burim uji” në interpretim të këngëtares së dashur popullore Ljubka Rondova

Ju urojmë minuta të këndshme!


  • Lajmet - 1.49
  • Kënga e Ditës - 20.14Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 23 qershor 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 23 qershor. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Filigrani - art, traditë, zanat para harresës” Programi do të mbarojë si zakonisht..

botuar më 22-06-23 3.00.MD

Bullgaria sot – 22 qershor 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 22 qershor.  Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Gjuha italiane është gjuha e dashur e shumë bullgarëve të rinj”. Programi..

botuar më 22-06-22 3.00.MD

Bullgaria sot – 21 qershor 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 21 qershor. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Në mal në vend se në det - përse të zgjedhim një pushim në qytetin Trojan këtë..

botuar më 22-06-21 3.00.MD