Programi i ditës
Radioja Kombëtare Bullgare © 2022 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 6 janar 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 6 janar.

Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.

Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën ”Daniella Zekina dhe poezia e saj virtuale”.

Në rubrikën e rregullt “Kënga e Ditës” ju ofrojmë të dëgjoni këngën “Buronte një burim uji” në interpretim të këngëtares së dashur popullore Ljubka Rondova

Ju urojmë minuta të këndshme!


  • Lajmet - 1.49
  • Kënga e Ditës - 20.14Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 15 qershor 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 15 qershor. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Mikele Kreshentini dhe ferma e tij për gomarë në Rila” Programi do të mbarojë si..

botuar më 22-06-15 3.00.MD

Bullgaria sot – 14 qershor 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 14 qershor. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “ Me vende për selfie dhe provë vere, muzeu rajonal në Burgas pret turistët e..

botuar më 22-06-14 3.00.MD

Maja Daskallova: mbi 90 radiostacione të huaja kanë transmetuar programet e Radio Bullgarisë

Programet e Radio Bullgarisë janë veçanërisht të rëndësishme si për komunitetet bullgare në mbarë botën, ashtu edhe për gjeneratën e dytë dhe të tretë të bullgarëve jashtë shtetit, të cilët tashmë nuk flasin bullgarisht, por kërkojnë lidhje me..

botuar më 22-06-14 7.10.PD