Programi i ditës
Radioja Kombëtare Bullgare © 2022 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 6 janar 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 6 janar.

Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.

Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën ”Daniella Zekina dhe poezia e saj virtuale”.

Në rubrikën e rregullt “Kënga e Ditës” ju ofrojmë të dëgjoni këngën “Buronte një burim uji” në interpretim të këngëtares së dashur popullore Ljubka Rondova

Ju urojmë minuta të këndshme!


  • Lajmet - 1.49
  • Kënga e Ditës - 20.14Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 19 korrik 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 19 korrik. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Petja Petkova – një sirenë e vërtetë në qendër të Sofjes”. Programi do të mbarojë si..

botuar më 22-07-19 3.00.MD

Bullgaria sot – 18 korrik 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 18 korrik. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën“BNR dhe Instituti Shtetëror i Kulturës me përpjekje të përbashkëta për popullarizimin e..

botuar më 22-07-18 3.00.MD

Bullgaria sot – 15 korrik 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 15 korrik. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Një festival pranë kalasë mesjetare Hisarllëka na çon në qytetin Kjustendill”..

botuar më 22-07-15 3.00.MD