Programi i ditës
Radioja Kombëtare Bullgare © 2022 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 29 prill 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 29 prill.

Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit. 

Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën“Inflacioni dhe mungesa e gazit – një kombinim i rrezikshëm”

Programi do të mbarojë si zakonisht me rubrikën "Kënga e ditës”, ku do të dëgjojmë së bashku këngën“Pashkët dhe Pranvera”.

Ju urojmë një dëgjim të mbarë!


  • Lajmet - 0.52

  • Kënga e Ditës - 18.28

Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 24 qershor 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 24 qershor. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Bansko Nomad Fest 2022 pret qindra nomadë digjitalë nga e gjithë bota” Programi do..

botuar më 22-06-24 3.00.MD

Bullgaria sot – 23 qershor 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 23 qershor. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Filigrani - art, traditë, zanat para harresës” Programi do të mbarojë si zakonisht..

botuar më 22-06-23 3.00.MD

Bullgaria sot – 22 qershor 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 22 qershor.  Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Gjuha italiane është gjuha e dashur e shumë bullgarëve të rinj”. Programi..

botuar më 22-06-22 3.00.MD