Programi i ditës
Radioja Kombëtare Bullgare © 2022 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 29 prill 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 29 prill.

Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit. 

Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën“Inflacioni dhe mungesa e gazit – një kombinim i rrezikshëm”

Programi do të mbarojë si zakonisht me rubrikën "Kënga e ditës”, ku do të dëgjojmë së bashku këngën“Pashkët dhe Pranvera”.

Ju urojmë një dëgjim të mbarë!


  • Lajmet - 0.52

  • Kënga e Ditës - 18.28

Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 16 gusht 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 16 gusht.  Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Hotelierët janë të stresuar nga situata e paqëndrueshme, inflacioni dhe..

botuar më 22-08-16 3.00.MD

Bullgaria sot – 15 gusht 2022

Në fillim të programit të ditës më 15 gusht 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Fjetja e Hyjlindëses e cila gjithnjë bie më 15 gusht është një nga festat më të mëdha kishtare kushtuara Nënës së Zotit. Lidhur me këtë në rubrikën “Le të kujtojmë ...”  do..

botuar më 22-08-15 3.00.MD

Bullgaria sot – 12 gusht 2022

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë të ditës më 12 gusht 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Ndalesat e transportit publik në Sofje shkëlqejnë me pamje nga vende të ndryshme”. Si zakonisht do ta mbarojmë..

botuar më 22-08-12 3.00.MD