Programi i ditës
Radioja Kombëtare Bullgare © 2022 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 3 maj 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 3 maj.

Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit. 

Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Maria Petkova për rrugën drejt rrënjëve dhe lirisë në... Përvomaj”.

Programi do të mbarojë si zakonisht me rubrikën "Kënga e ditës”, ku do të dëgjojmë së bashku këngën “Emigrant”.

Ju urojmë një dëgjim të mbarë!


01.04 – Lajmet

12.33 Personalitete

19.40Kënga e Ditës

Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 24 qershor 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 24 qershor. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Bansko Nomad Fest 2022 pret qindra nomadë digjitalë nga e gjithë bota” Programi do..

botuar më 22-06-24 3.00.MD

Bullgaria sot – 23 qershor 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 23 qershor. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Filigrani - art, traditë, zanat para harresës” Programi do të mbarojë si zakonisht..

botuar më 22-06-23 3.00.MD

Bullgaria sot – 22 qershor 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 22 qershor.  Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Gjuha italiane është gjuha e dashur e shumë bullgarëve të rinj”. Programi..

botuar më 22-06-22 3.00.MD