Programi i ditës
Radioja Kombëtare Bullgare © 2022 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 23 maj 2022

Në fillim të programit të ditës më 23 maj 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit.

Pas kësaj në rubrikën “Histori” do të dëgjoni se lipsanet e Vëllezërve të Shenjtë Kirill dhe Metodij do të ekspozohen në Kishën “Shën e Diela” në Sofje. 

Në rubrikën e rregullt “Këngën e ditës” ju ofrojmë informacion për edicionin e 53-të të Festivalit Ndërkombëtar “Javët Muzikore të Sofjes” dhe një ekzekutim të violinistit Svetlin Rusev dhe të Filarmonisë “Pionier”, me dirigjent Ljubomir Denev-biri.

Ju urojmë minuta të këndshme!


Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 20 korrik 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 20 korrik. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Të rinjtë zgjedhin universitetet e huaja sepse nuk besojnë te realizimi në..

botuar më 22-07-20 3.00.MD

Bullgaria sot – 19 korrik 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 19 korrik. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Petja Petkova – një sirenë e vërtetë në qendër të Sofjes”. Programi do të mbarojë si..

botuar më 22-07-19 3.00.MD

Bullgaria sot – 18 korrik 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 18 korrik. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën“BNR dhe Instituti Shtetëror i Kulturës me përpjekje të përbashkëta për popullarizimin e..

botuar më 22-07-18 3.00.MD