Programi i ditës
Radioja Kombëtare Bullgare © 2022 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 24 qershor 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 24 qershor.

Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit. 

Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Bansko Nomad Fest 2022 pret qindra nomadë digjitalë nga e gjithë bota”

Programi do të mbarojë si zakonisht me rubrikën "Kënga e ditës”, ku do  t’ju ofrojmë të dëgjoni njëpërrallë të bukur për fuqinë e mrekullueshme të bimëve sot në Ditën e Enjos.

Ju urojmë një dëgjim të mbarë!

Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 17 gusht 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 17 gusht.  Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Një festival 48-orësh kënaq banorët dhe mysafirët në pjesën e vjetër të..

botuar më 22-08-17 3.00.MD

Bullgaria sot – 16 gusht 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 16 gusht.  Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Hotelierët janë të stresuar nga situata e paqëndrueshme, inflacioni dhe..

botuar më 22-08-16 3.00.MD

Bullgaria sot – 15 gusht 2022

Në fillim të programit të ditës më 15 gusht 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Fjetja e Hyjlindëses e cila gjithnjë bie më 15 gusht është një nga festat më të mëdha kishtare kushtuara Nënës së Zotit. Lidhur me këtë në rubrikën “Le të kujtojmë ...”  do..

botuar më 22-08-15 3.00.MD