Programi i ditës
Radioja Kombëtare Bullgare © 2022 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 24 qershor 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 24 qershor.

Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit. 

Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Bansko Nomad Fest 2022 pret qindra nomadë digjitalë nga e gjithë bota”

Programi do të mbarojë si zakonisht me rubrikën "Kënga e ditës”, ku do  t’ju ofrojmë të dëgjoni njëpërrallë të bukur për fuqinë e mrekullueshme të bimëve sot në Ditën e Enjos.

Ju urojmë një dëgjim të mbarë!

Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 9 shtator 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 9 shtator. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit. Në rubrikën “Politikë” do të dëgjoni: Elizabeth II ishte një gërshetim i dinjitetit, rreptësisë dhe përzemërsisë së..

botuar më 22-09-09 3.00.MD

Bullgaria sot – 8 shtator 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 8 shtator. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Fizarmonicisti i njohur Dimitër Angellov në moshën 80 vjeçare: "Muzika..

botuar më 22-09-08 3.00.MD

Bullgaria sot – 7 shtator 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 7 shtator. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “ DJ Fabrizio Parisi: Folklori bullgar nuk duhet të mbetet i kufizuar në audiencën e..

botuar më 22-09-07 3.00.MD