Programi i ditës
Radioja Kombëtare Bullgare © 2022 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 27 qershor 2022

Në fillim të programit të ditës më 27 qershor 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit.

Pas kësaj në rubrikën “Histori” do të keni mundësi të dëgjoni për kontributin e vëllezërve Herman dhe Karell Shkorpill në zhvillimin e arkeologjisë shkencore dhe punës muzeore në Bullgari.

Zgjedhja jonë muzikore për rubrikën “Kënga e ditës” është “Gjumi në trishtim” në interpretim të këngëtarit të ri Riçard Mantarliev.

Ju urojmë minuta të këndshme!

  • 01.56 – Lajmet
  • 11.15 – Histori
  • 16.07 – Kënga e Ditës

Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 19 shtator 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 19 shtator.  Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Maja Ananieva e cila i mëson fëmijët me “Koloritin” bullgar” Programi do të..

botuar më 22-09-19 3.00.MD

Bullgaria sot – 16 shtator 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 16 shtator.  Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “  Valentin Jordanov - bullgari që ndryshoi pamjen e Las Vegasit”. Programi do të..

botuar më 22-09-16 3.00.MD

Bullgaria sot – 15 shtator 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 15 shtator. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “ Shkollat ​​bullgare të së dielës në mbarë botën po hapin gjithashtu dyert e tyre”...

botuar më 22-09-15 3.00.MD