Programi i ditës
Radioja Kombëtare Bullgare © 2022 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 3 gusht 2022

Të nderuar miq,

në fillim të programit të ditës më 3 gusht 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj do t’ju takojmë me drejtoreshën ekzekutive të Agjencisë për Bullgarët Jashtë Shtetit Rajna Manxhukova.

Si zakonisht do ta mbarojmë programin tonë me rubrikën e rregullt “Kënga e Ditës”, ku do t’ju prezantojmë këngën “Po e ëndërroj verën” në interpretim të duetit Rosen dhe Lorina.

Ju urojmë minuta të këndshme!

  • 01.31 - Lajmet 

  • 14.54 - Kënga e Ditës
Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 8 nëntor 2022

Në fillim të programit të ditës më 8 nëntor 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën “Le të kujtojmë...” në lidhje me Ditën e Kryeengjëllit Mihaill, që bie më 8 nëntor, do të bëjmë një shëtitje deri në Manastirin “Shën Kryeengjëlli..

botuar më 22-11-08 3.00.MD

Bullgaria sot – 7 nëntor 2022

Të nderuar dëgjues, në fillim të programit të ditës më 7 nëntor 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj, në rubrikën tonë “Politikë”, do t’ju ofrojmë intervistën e Krasimir Martinovit me ambasadoren bullgare në Izrael, Shkëlqesia e..

botuar më 22-11-07 3.00.MD

Bullgaria sot – 4 nëntor 2022

Në fillim të programit të ditës më 4 nëntor 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën “Shoqëri” do t’ju tregojmë për programet e Radios Kombëtare Australiane në gjuhën bullgare. Në rubrikën e përditshme “Kënga e..

botuar më 22-11-04 3.00.MD