Programi i ditës
Radioja Kombëtare Bullgare © 2022 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 15 gusht 2022

Në fillim të programit të ditës më 15 gusht 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit.

Fjetja e Hyjlindëses e cila gjithnjë bie më 15 gusht është një nga festat më të mëdha kishtare kushtuara Nënës së Zotit. Lidhur me këtë në rubrikën “Le të kujtojmë ...”  do t’ju sjellim më shumë informacion për këtë festë njëkohësisht kishtare dhe popullore për ne.

Edhe “Këngën e ditës” sot ia kushtojmë festës së madhe të krishtere “Fjetja e Hyjlindëses”.

Ju urojmë minuta të këndshme!

Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 4 tetor 2022

Në fillim të programit të ditës më 4 tetor 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën “Personalitete” do t’ju ofrojmë mendimet e Ivan Kënçevit në lidhje me zgjedhjet e parakohshme që u zhvilluan më 2 tetor në vendin tonë. Ivan..

botuar më 22-10-04 3.00.MD

Bullgaria sot – 3 tetor 2022

Në fillim të programit të ditës më 3 tetor 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën “Politikë” do të dëgjoni pse pas zgjedhjeve të parakohshme parlamentare të 2 tetorit në Bullgari po shfaqet sërish një udhëkryq politik...

botuar më 22-10-03 3.00.MD

Bullgaria sot – 30 shtator 2022

Të nderuar dëgjues, në fillim të programit të ditës më 30 shtator 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj do t’ju prezantojmë një sondazh të Radio Bullgarisë ndër qytetarët bullgarë në lidhje me zgjedhjet e pritura të parakohshme parlamentare në..

botuar më 22-09-30 3.00.MD