Programi i ditës
Radioja Kombëtare Bullgare © 2022 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 16 gusht 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 16 gusht. 

Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit. 

Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën“Hotelierët janë të stresuar nga situata e paqëndrueshme, inflacioni dhe mungesa e stafit”. 

Programi do të mbarojë si zakonisht me rubrikën "Kënga e ditës”, ku do  t’ju ofrojmë të dëgjojmë së bashku këngën me titull “Axhenda”.

Ju urojmë një dëgjim të mbarë!

  • 01.01 - Lajmet

  • 15.26 - Kënga e DitësMë shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 4 tetor 2022

Në fillim të programit të ditës më 4 tetor 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën “Personalitete” do t’ju ofrojmë mendimet e Ivan Kënçevit në lidhje me zgjedhjet e parakohshme që u zhvilluan më 2 tetor në vendin tonë. Ivan..

botuar më 22-10-04 3.00.MD

Bullgaria sot – 3 tetor 2022

Në fillim të programit të ditës më 3 tetor 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën “Politikë” do të dëgjoni pse pas zgjedhjeve të parakohshme parlamentare të 2 tetorit në Bullgari po shfaqet sërish një udhëkryq politik...

botuar më 22-10-03 3.00.MD

Bullgaria sot – 30 shtator 2022

Të nderuar dëgjues, në fillim të programit të ditës më 30 shtator 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj do t’ju prezantojmë një sondazh të Radio Bullgarisë ndër qytetarët bullgarë në lidhje me zgjedhjet e pritura të parakohshme parlamentare në..

botuar më 22-09-30 3.00.MD