Programi i ditës
Madhësia e tekstit
Radioja Kombëtare Bullgare © 2023 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 4 nëntor 2022

Në fillim të programit të ditës më 4 nëntor 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit.

Pas kësaj në rubrikën “Shoqëri” do t’ju tregojmë për programet e Radios Kombëtare Australiane në gjuhën bullgare.

Në rubrikën e përditshme “Kënga e Ditës” do të dëgjoni këngën e parë të përbashkët të Vëllezërve Argirov dhe këngëtares Toni Dimitrova.

Ju urojmë minuta të këndshme!Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 6 shkurt 2023

Në këtë program të Radio Bullgarisë më parë ju ofrojmë të dëgjoni lajmet e ditës. Pas kësaj do të dëgjoni pse diplomacia bullgare e ka gjithnjë e më të vështirë t’i besojë Shkupit. Në rubrikën e përditshme “Kënga e ditës” do të..

botuar më 23-02-06 3.00.MD

Bullgaria sot – 3 shkurt 2023

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Në rubrikën e përditshme “Kënga e ditës” ju ofrojmë këngën “Moj vashë” e DJ Tisho dhe “Zërave të traditës”, këngë kjo e cila është numri 1 në listat ndërkombëtare të muzikës së vallëzimit, shtëpisë..

botuar më 23-02-03 3.00.MD

Bullgaria sot – 2 shkurt 2023

Në këtë program të Radio Bullgarisë më parë ju ofrojmë të dëgjoni lajmet e ditës. Në rubrikën e përditshme “Kënga e ditës” do të keni mundësi të dëgjoni një nga veprat nga albumi i parë i formacionit YO-YO Band. Ju urojmë minuta të këndshme!..

botuar më 23-02-02 3.00.MD