Programi i ditës
Madhësia e tekstit
Radioja Kombëtare Bullgare © 2023 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 23 nëntor 2022

Të nderuar dëgjues, në fillim të programit të ditës më 23 nëntor 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. 

Pas kësaj do t’ju takojmë meDorën, e cila dëshiron t'i japë frymë të re majës Buzlluxha.  

Në vitin 2022, Kori Miks i BNR hyri në sezonin e tij të 70-të, i cili vazhdon më 23 nëntor me një koncert në Klubin Qendror Ushtarak. Në rubrikën tonë të përditshme “Kënga e Ditës” do të dëgjoni një nga himnet që do të luhet - "Beko shpirtin tim" nga Apostoll Nikollaev-Strumski (1886-1971), kompozitor dhe dirigjent i koreve të kishës. 

Ju urojmë minuta të këndshme!

01.11 - Lajmet 

10.42 - Personalitete

16.05 - Kënga e Ditës

Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 8 maj 2023

Në këtë program të Radio Bullgarisë më parë do të keni mundësi të dëgjoni rubrikën “Turizëm”. Në të do t’ju tregojmë për fenomenet turistike përgjatë rrjedhjes së lumit Danub në territorin e Bullgarisë dhe rajonet e ngjitur. Në rubrikën e përditshme..

botuar më 23-05-08 3.00.MD

Bullgaria sot – 5 maj 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 5 maj 2023 do të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën tonë të përditshme “Kënga e Ditës” do t’ju ofrojmë këngën “Like Salsa” në interpretim të GloBalKan. Ju urojmë minuta të këndshme!..

botuar më 23-05-05 3.00.MD

Bullgaria sot – 4 maj 2023

Në këtë program të Radio Bullgarisë më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Në rubrikën e përditshme “Kënga e Ditës” ju ofrojmë një interpretim të këngëtarit në zë Dani Milev. Do të keni mundësi të dëgjoni këngën e tij “Më çoj atje”, këngë kjo e cila..

botuar më 23-05-04 3.00.MD