Programi i ditës
Madhësia e tekstit
Radioja Kombëtare Bullgare © 2023 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 23 nëntor 2022

Të nderuar dëgjues, në fillim të programit të ditës më 23 nëntor 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. 

Pas kësaj do t’ju takojmë meDorën, e cila dëshiron t'i japë frymë të re majës Buzlluxha.  

Në vitin 2022, Kori Miks i BNR hyri në sezonin e tij të 70-të, i cili vazhdon më 23 nëntor me një koncert në Klubin Qendror Ushtarak. Në rubrikën tonë të përditshme “Kënga e Ditës” do të dëgjoni një nga himnet që do të luhet - "Beko shpirtin tim" nga Apostoll Nikollaev-Strumski (1886-1971), kompozitor dhe dirigjent i koreve të kishës. 

Ju urojmë minuta të këndshme!

01.11 - Lajmet 

10.42 - Personalitete

16.05 - Kënga e Ditës

Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 26 prill 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit të ditës më 26 prill 2023 do të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën tonë të përditshme “Kënga e Ditës” do t’ju ofrojmë këngën “Prekje” në interpretim të Hristo Dejanovit dhe Georgi..

botuar më 23-04-26 3.00.MD

Bullgaria sot – 25 prill 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit të ditës më 25 prill 2023 do të dëgjoni si zakonisht lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën tonë të përditshme “Kënga e Ditës” do t’ju ofrojmë këngën “Më mëso, nënë” në interpretim të Vlladimir Kërparovit. Sot me..

botuar më 23-04-25 3.00.MD

Bullgaria sot – 24 prill 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit të ditës më 24 prill 2023 do të dëgjoni si zakonisht lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën tonë të përditshme “Kënga e Ditës” do t’ju ofrojmë këngën “Nëna e zgjon Ellkën” në interpretim të..

botuar më 23-04-24 3.00.MD