Programi i ditës
Madhësia e tekstit
Radioja Kombëtare Bullgare © 2023 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 25 nëntor 2022

Të nderuar dëgjues, në fillim të programit të ditës më 25 nëntor 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. 

Pas kësaj do t’ju takojmë medisa prej pjesëmarrësve në Festivalin e parë të Artit Shqiptar që u mbajt në Sofje më 21 dhe 22 nëntor. 

Në rubrikën “Kënga e Ditës” do të dëgjoni këngën“Gjurma” në interpretim të Vlladimir Boçevit me pseudonimin artistik ValDeMar - një nga propozimet e reja në renditjen kombëtare për muzikën pop dhe rock Top 20 të BNR.

Ju urojmë minuta të këndshme!

  • 01.18 - Lajmet 

  • 09.38 - Kulturë  

  • 20.59 - Kënga e Ditës  


Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 9 maj 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 9 maj 2023 do të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën tonë të përditshme “Kënga e Ditës” do t’ju ofrojmë këngën “Hapi i ri” në interpretim treshes vokale “Idepeja”. Ju..

botuar më 23-05-09 3.00.MD

Bullgaria sot – 8 maj 2023

Në këtë program të Radio Bullgarisë më parë do të keni mundësi të dëgjoni rubrikën “Turizëm”. Në të do t’ju tregojmë për fenomenet turistike përgjatë rrjedhjes së lumit Danub në territorin e Bullgarisë dhe rajonet e ngjitur. Në rubrikën e përditshme..

botuar më 23-05-08 3.00.MD

Bullgaria sot – 5 maj 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 5 maj 2023 do të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën tonë të përditshme “Kënga e Ditës” do t’ju ofrojmë këngën “Like Salsa” në interpretim të GloBalKan. Ju urojmë minuta të këndshme!..

botuar më 23-05-05 3.00.MD