Programi i ditës
Madhësia e tekstit
Radioja Kombëtare Bullgare © 2023 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 02 dhjetor 2022

Të nderuar dëgjues, në fillim të programit të ditës më 02 dhjetor 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit.

Pas kësaj, në rubrikën “Historia”, do t’ju tregojmë për Petër Dënovin dhe vallen e tij Paneuritmia. Do të mësoni dhe cila është pyetja e fundit në kuizin e Radio Bullgarisë. 

Në rubrikën “Kënga e Ditës” do të dëgjoni këngën "Delja e Zezë" në interpretim të këngëtares së madhe bullgare Lili Ivanova.

Ju urojmë minuta të këndshme!


  • 01.30 - Lajmet

  • 11.06 - Histori

  • 17. 00 - Kënga e Ditës

Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 9 maj 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 9 maj 2023 do të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën tonë të përditshme “Kënga e Ditës” do t’ju ofrojmë këngën “Hapi i ri” në interpretim treshes vokale “Idepeja”. Ju..

botuar më 23-05-09 3.00.MD

Bullgaria sot – 8 maj 2023

Në këtë program të Radio Bullgarisë më parë do të keni mundësi të dëgjoni rubrikën “Turizëm”. Në të do t’ju tregojmë për fenomenet turistike përgjatë rrjedhjes së lumit Danub në territorin e Bullgarisë dhe rajonet e ngjitur. Në rubrikën e përditshme..

botuar më 23-05-08 3.00.MD

Bullgaria sot – 5 maj 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 5 maj 2023 do të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën tonë të përditshme “Kënga e Ditës” do t’ju ofrojmë këngën “Like Salsa” në interpretim të GloBalKan. Ju urojmë minuta të këndshme!..

botuar më 23-05-05 3.00.MD