Programi i ditës
Madhësia e tekstit
Radioja Kombëtare Bullgare © 2023 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 26 janar 2023

Në këtë program të Radio Bullgarisë më parë ju ofrojmë të dëgjoni lajmet e ditës.

Në rubrikën e përditshme “Kënga e ditës” do të dëgjoni këngën “Kur këndoj” në interpretim të duetit Kalin Veljov dhe Maria Avramidi.

Ju urojmë minuta të këndshme!

  • 01:47 – Lajmet

Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 9 maj 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 9 maj 2023 do të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën tonë të përditshme “Kënga e Ditës” do t’ju ofrojmë këngën “Hapi i ri” në interpretim treshes vokale “Idepeja”. Ju..

botuar më 23-05-09 3.00.MD

Bullgaria sot – 8 maj 2023

Në këtë program të Radio Bullgarisë më parë do të keni mundësi të dëgjoni rubrikën “Turizëm”. Në të do t’ju tregojmë për fenomenet turistike përgjatë rrjedhjes së lumit Danub në territorin e Bullgarisë dhe rajonet e ngjitur. Në rubrikën e përditshme..

botuar më 23-05-08 3.00.MD

Bullgaria sot – 5 maj 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 5 maj 2023 do të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën tonë të përditshme “Kënga e Ditës” do t’ju ofrojmë këngën “Like Salsa” në interpretim të GloBalKan. Ju urojmë minuta të këndshme!..

botuar më 23-05-05 3.00.MD