Programi i ditës
Madhësia e tekstit
Radioja Kombëtare Bullgare © 2023 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 2 mars 2023

Në këtë program të Radio Bullgarisë më parë mund të dëgjoni lajmet e fundit të ditës.

Pas kësaj do t’ju ofrojmë një temë - pjesë të Programit Kombëtar për përkujtimin e 150 vjetorit të vdekjes së Vasill Levskit. Kësaj here do t’ju flasim për monumentet e këtij heroi kombëtar bullgar anë e mbanë botës.

“Lule nga Hëna” është zgjedhja jonë muzikore për rubrikën e sotme “Kënga e Ditës”.

Ju urojmë minuta të këndshme!

  •  01:47 – Lajmet Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 30 maj 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 30 maj 2023 do të dëgjoni lajmet e fundit. Në rubrikën tonë “Kënga e Ditës” do t’ju ofrojmë këngën " Blerësi i shpirtrave" në interpretim të Ivan Anastasovit. Ju urojmë minuta të këndshme! 01:22 -..

botuar më 23-05-30 3.00.MD

Bullgaria sot – 29 maj 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 29 maj 2023 do të dëgjoni lajmet e fundit. Në rubrikën tonë “Kënga e Ditës” do t’ju ofrojmë këngën "Fluturoj" në interpretim të Yavi. Ju urojmë minuta të këndshme! 01:08..

botuar më 23-05-29 3.00.MD

Bullgaria sot – 26 maj 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 26 maj 2023 do të dëgjoni lajmet e fundit. Në rubrikën tonë “Kënga e Ditës” do t’ju ofrojmë këngën "Duhej" në interpretim të këngëtares së re dhe të talentuar MIA D. Ju urojmë minuta të këndshme!..

botuar më 23-05-26 3.00.MD