Programi i ditës
Madhësia e tekstit
Radioja Kombëtare Bullgare © 2023 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 20 mars 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit të ditës më 20 mars 2023 mund të dëgjoni lajmet e fundit.

Më pas në rubrikën tonë të përditshme “Kënga e Ditës” ju ofrojmë këngën “Pranvera” në interpretim të Petja Bujuklievës dhe Georgi Hristovit. Tërë ekipi realizues i programeve në gjuhën shqipe ju përshëndet me rastin e ardhjes së pranverës. Ju urojmë shumë shëndet, humor pranveror dhe minuta të këndshme me programet e Radio Bullgarisë!

01:31 - Lajmet

10:57 - Kënga e Ditës

Më shumë nga rubrika

Programi i ditës – 13 shtator 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 13 shtator 2023 do të dëgjoni lajmet e fundit. Në rubrikën tonë të përditshme “Kënga e Ditës” mund të dëgjoni këngën "Pranvera" në interpretim të grupit “Tallasëmçe”. Ju urojmë..

botuar më 23-09-13 3.00.MD

Bullgaria sot – 12 shtator 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 12 shtator 2023 do të dëgjoni lajmet e fundit.   Në rubrikën tonë të përditshme “Kënga e Ditës” mund të dëgjoni këngën "Trashëgimia" në interpretim të grupit “Diana Ekspres”.  Ju urojmë minuta të këndshme!..

botuar më 23-09-12 3.00.MD

Bullgaria sot – 11 shtator 2023

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës.  Në rubrikën “Kulturë” ju ofrojmë intervistën me kryetarin e Lidhjes së Shkrimtarëve Bullgarë në lidhje me 110 vjetorin e krijimit të kësaj shoqate krijuese.  Në minutat për muzikë do të keni..

botuar më 23-09-11 3.00.MD