Programi i ditës
Madhësia e tekstit
Radioja Kombëtare Bullgare © 2023 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 29 maj 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 29 maj 2023 do të dëgjoni lajmet e fundit.

Në rubrikën tonë “Kënga e Ditës” do t’ju ofrojmë këngën "Fluturoj" në interpretim të Yavi.

Ju urojmë minuta të këndshme!

01:08 Lajmet

10:50 Kënga e Ditës

Më shumë nga rubrika

Programi i ditës – 3 tetor 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 03 tetor 2023 do të dëgjoni lajmet e fundit. Më pas, do t’ju informojmë për takimet e arinjve me popullsinë vendase në vendin tonë që kohët e fundit janë gjithnjë e më të shpeshta...

botuar më 23-10-03 3.00.MD

Bullgaria sot – 2 tetor 2023

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Pas kësaj do tju njohim me një nga zonat ujore më të rëndësishme në Kontinentin e Vjetër – Rezervati “Srebërna”. Në minutat për muzikë do t’ju prezantojmë me Valerija Stojanova dhe këngën e saj të..

botuar më 23-10-02 3.00.MD

Bullgaria sot – 29 shtator 2023

Në këtë program më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Pas kësaj do tju njohim me Zhan Shejtanov – njeriu që mban në zemër Sozopollin. Në minutat për muzikë do t’ju ofrojmë të dëgjoni këngën “Gizdava” të interpretuar nga Desi Dobreva...

botuar më 23-09-29 3.00.MD