Резултати : Autor Khedër Khedër

Në gjurmët e Shtetit Islamik të Irakut dhe Levantit

Pas ndërhyrjes amerikane të vitit 2003 dhe rrëzimit të Saddam Husseinit, Iraku nuk restauroi sigurinë e qyteteve të tij të mëdha. Qeveria e Bagdadit, e dominuar krejtësisht nga kundërshtarët e Saddam Husseinit, bëri shumë gabime të lidhura me..

26.11.14 12:19 |