Резултати : Autor Krasimir Martinov

Bullgaria reklamohet si destinacion i sigurt pas Covid-19

Sezoni veror turistik 2020 pas krizës filloi me fushatë reklamuese në tregjet tradicionale për produktin tonë turistik, bëri të ditur Ministrja e turizmit Nikolina Angellkova. Brenda një jave do të fillojë popullarizimin e Bullgarisë në BBC..

16.06.20 21:21 |

Bulgaristan Covid-19 sonrasında güvenli bir güzergah olarak tanıtılıyor

2020 yaz sezonu, Bulgar turizmi için geleneksel pazarlara yönelik kriz karşıtı bir kampanya ile başlıyor. Bunu ilan eden Turizm Bakanı Nikolina Angelkova, Bulgaristan’ın koronavirüs sonuçlarıyla en başarılı biçimde başeden destinasyonlardan biri olduğu,..

16.06.20 14:37 |

Bulgaria promoted as a safe post-coronavirus holiday destination

The summer 2020 season started out with an anti-crisis advertising campaign targeted at the markets traditional for Bulgarian tourism, declared Minister of Tourism Nikolina Angelkova. The country’s popularization on the BBC and CNN..

16.06.20 13:21 |

Bulgaria, con sello de seguridad e higiene en el turismo

Bulgaria empleará el Sello de Seguridad e Higiene del Consejo Mundial del Viaje y el Turismo (WTTC, por sus siglas en inglés), ha informado el Ministerio de Turismo búlgaro. Este sello posibilita distinguir con mayor facilidad los destinos, los..

12.06.20 07:10 |

Bulgaristan’a turizmde gıda ve temizlik sertifikası "Safe Travels" mührü

Bulgaristan Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi’nin (WTTC - The World Travel & Tourism Council) gıda ve temizlik güvenliği sertifikasına sahip olacak. Turizm Bakanlığı’ndan verilen habere göre, "Safe Travels“ mührünün yüksek gıda ve temizlik..

11.06.20 16:54 |

Organizata sociale ndihmojnë “fëmijët e padukshëm”

I kemi parë të kërkojnë lëmoshë, me gishtërinj të shkathët të tërheqin portofolin e ndonjërit në tramvajin e mbushur me njerëz, të bredhin me mbeturina në dorë me shpresën të marrin nga disa monedha nga lëndët e para dytësore. Dhe ne indinjohemi pa..

04.06.20 10:42 |

Organizaciones sociales ayudan a los niños “invisibles”

Los hemos visto andrajosos tender la mano pidiendo limosna, tirando con dedos hábiles de un monedero en un tranvía repleto de gente , vagabundeando con basura en la mano con la esperanza de ganar algunas monedas en los puestos donde se..

01.06.20 12:47 |

Social organizations help the “unseen” children

We have all caught sight of them – tattered, carrying rubbish around, begging for money or reaching out for someone’s purse with nimble fingers. And many of us, frequently outraged at the sight of them, never seem to ask ourselves – why aren’t these..

01.06.20 12:05 |

Bulgaria atraerá a turistas ofreciendo sombrillas y tumbonas gratuitas en sus playas

En diecisiete de las playas del litoral búlgaro del mar Negro el uso de los implementos playeros será gratuito. Así lo ha precisado en el centro de veraneo Slanchev Briag (en español, Costa del Sol), la ministra búlgara de Turismo,..

27.05.20 07:06 |

I tërheqim turistët me çadra dhe shezlongje falas

Në 23 plazhe në bregdetin bullgar pajisjet e plazhit do të jenë falas, bëri të ditur në Sllënçev Brjag Ministrja e Turizmit Nikolina Angellkova. Në det ajo zhvilloi një sërë takimesh me përfaqësues të degës turistike para fillimit të stinës verore, e..

26.05.20 14:27 |