Programi i ditës

Резултати : Autor Veneta Pavllova

Zlatina Ruseva për festivalin “Milenium” dhe kujtesën

Edhe edicioni i sivjetshëm i Sofja Film Fest përfshin në programin e tij kinematografinë dokumentare nga Festivali “Milenium”. Ai është organizuar në Bruksel nga dy bullgarë që jetojnë atje Zlatina Ruseva dhe Lubomir Georgiev. Në të tregohen filma që..

10.03.14 16:01 |

Makgahan dhe kauza bullgare

Nëse do të pyesin bullgarët, cili është gazetari i huaj me merita më të mëdha ndaj Bullgarisë, me siguri të gjithë do të përmendin emrin e amerikanit Xhenjuaris Makgahan. Karriera e tij është plotë misione të rrezikshme në pikat më nxehta të botës. Ai..

03.03.14 09:00 |