Георги Андонов /с топката/ отбеляза победния гол в 89-та минута за "Берое"

"Берое" продължава приказката, победи в Пловдив "Локомотив" с 2:1

"Берое" продължава с победите си, като сега жертва бе "Локомотив" Пловдив. На стадиона в парк "Лаута" старозагорци владееха инициативата през първото полувреме, като пропуски направиха Джери Ситое и Педро Еуженио. В началото на втората част от фаул Христо..

публикувано на 22.05.13 в 20:35
Съдия Пламен Петрунов

Все още няма насрочена дата за делото по казуса "Полигон Змейово"

Все още няма насрочена дата за делото, образувано по протест на Районната прокуратура против решението на Общински съвет – Стара Загора за провеждането на местен референдум за полигон „Змейово”, съобщи председателят на Административен съд – Стара Загора..

публикувано на 22.05.13 в 17:34
Военният полигон "Змейово"

Фирми от отбранителната промишленост са против затварянето на полигон "Змейово"

Полигонът край Змейово не трябва да бъде закрит, защото е уникален и предоставя възможности за изпитвания на боеприпаси за българската армия, както и за износ – това бе становището на 6 фирми от сдружение „Българска отбранителна промишленост”, изложено на..

публикувано на 22.05.13 в 17:31
II ОУ „П.Р. Славейков” - Стара Загора

Няма да се прави цялостен ремонт на II ОУ „П.Р. Славейков” в Стара Загора

Община Стара Загора няма да прави цялостен ремонт на Второ основно училище „П.Р. Славейков” в Стара Загора, а ще прибегне само към частично подобряване на материалната база, съобщи за Радио Стара Загора заместник-кметът Иванка Сотирова и посочи причините за..

публикувано на 22.05.13 в 17:27
Започна вторият етап на ремонтите на централния булевард в Стара Загора

Започна вторият етап на ремонтите на централния булевард в Стара Загора

Община Стара Загора започна втория етап на рехабилитацията на тротоарните настилки на централния булевард в областния град – „Цар Симеон Велики“ в участъка от бул. „П. Евтимий“ до бул. „Крайречен“. Веднага след абитуриентските балове ще бъде започнат и..

публикувано на 22.05.13 в 17:17
Международен кинофестивал „Златната липа”

Стара Загора ще е домакин на международен кинофестивал „Златната липа”

В Стара Загора за пръв път ще се проведе Международен филмов фестивал „Златната липа”, съобщиха от пресцентъра на общината. Събитието има за цел да популяризира новото европейско кино в България и да постави града още по-ярко на културната карта на Европа...

публикувано на 22.05.13 в 16:24
Веселин Иванов (вляво) често печели на ринга и тепиха

Европейска титла за Веселин Иванов

Първо място на Европейското първенство по бойно самбо в италианския град Крема спечели Веселин Иванов. В оспорвана финална среща в категория до 62 кг. той надделя с 2:1 точки над своя съперник от Украйна. „Победата ми е много сладка, защото преди време..

публикувано на 22.05.13 в 15:43
„Синя стая – чуй детето”

В Стара Загора се провежда кръгла маса „Синя стая – чуй детето”

Кръгла маса „Синя стая – чуй детето” се провежда днес в сградата на Комплекса за социални услуги за деца и семейства в Стара Загора на ул. Христо Ботев 205. Целта на форума, организиран от сдружение „Самаряни”, е да се постави началото на бъдеща,..

публикувано на 22.05.13 в 14:50
ВиК - Стара Загора не предвижда увеличение на цената на водата

ВиК - Стара Загора не предвижда увеличение на цената на водата

На 12 млн. лева възлизат неплатените сметки на фирми и граждани за вода, съобщи управителят на ВиК - Стара Загора инж. Румен Райков. По думите му през последното полугодие потребителите масово задлъжняват към дружеството. Около 5 млн. лева са от неплатени..

публикувано на 22.05.13 в 14:33
Сградата на Регионалния исторически музей в Кърджали

Изселнически лидер от Турция пак разпалва апетити към музея в Кърджали

Като дребни заигравки преди и след избори определи апетитите на мюсюлманското изповедание към триетажната сграда на Регионалния исторически музей в Кърджали неговият директор Павел Петков. Той припомни, че постройката е публична държавна собственост и..

публикувано на 22.05.13 в 12:32