Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Двама души загинаха при катастрофа по подбалканския път Сливен – София

| обновено на 10.06.17 в 20:06
Снимка: БГНЕС

Двама са загинали днес при катастрофа край  разклона на село Гавраилово по подбалканския път Сливен – София. Пътят не беше затворен.  Жертвите са моторист и шофьор на лек автомобил съответно от Сливен и ямболското село Козарево. Инцидентът е възникнал около 12.00 часа по обяд. когато 30-годишният шофьор направил обратен завой в района на разклона за село Гавраилово, а  в него се ударил 29-годишният моторист.  Мотоциклетът е ударил странично автомобила. При сблъсъка двамата водачи са загинали на място.

По същото време е станала и катастрофа между два автомобила по пътя между новозагорските села Кортен и Баня. Шофираният от 37-годишна жена лек автомобил излязъл от пътното платно, за да направи опит за обратен завой, при което движещата се зад нея кола я блъснала. При инцидента е ранена 24-годишна жена, пътник във втория автомобил. Тя е откарана в болницата в Сливен с наранявания по главата, без опасност за живота.

Момиче на 20-години е настанено в областната болница с опасност за живота след катастрофа в центъра на Сливен. Инцидентът е станал на пресечката на бул. „Хаджи Димитър“ и ул. „Димитър Добрович“ в петък, когато 60-годишна жена, управляваща лек автомобил, отнела предимството на мотопед и го блъснала. Пострадали са 19-годишно момче, управлявало мотопеда, и возещото се с него момиче, което получило травма на главата. По случая е образувано досъдебно производство.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!