Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ремонтират мантинели след две катастрофи на пътя Стара Загора-Казанлък

Снимка: Елена Стойчева

Временно движението по пътя Казанлък - Стара Загора в района на село Змейово се осъществява в по една лента във всяка посока поради ремонт на мантинели, информират от Агенция "Пътна инфраструктура".

Днес сутринта в района станаха две катастрофи. При първият инцидент служебна кола на охранителна компания се е блъснала в мантинелата, след което се е обърнала по таван на около 300 метра след т.нар Италиански мост в посока Стара Загора. При друга катастрофа два автомобила са се блъснали леко в другата лента за Казанлък.

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът се регулира от "Пътна полиция", допълват от АПИ.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Драстичен спад на Тунджа в Ямболско

Кметът на Ямбол Валентин Ревански предупреди за драстичен спад на нивото на река Тунджа в района на града. Причината, според него, е наскоро изграден бент до сливенското село Мечкарево, както и по- малко изпусканите количества вода от язовир Жребчево...

публикувано на 16.04.24 в 18:50

Лаборатория за иновации откриха в Стара Загора

Второ ОУ „П.Р. Славейков“ в Стара Загора е домакин на „Лаборатория за иновации“ по Национална програма „Иновации в действие". Училището е организатор на тематичното направление „Позитивно образование и личностно развитие“. Форумът събира в рамките..

публикувано на 16.04.24 в 17:10

В Деня на Българската конституция старозагорски заместник-кмет показва част от личната си книжна колекция

По случай Деня на Българската конституция и професионалния празник на юристите в България – 16 април, както и отбелязването на 70 години от създаването на  Регионална библиотека „Захарий Княжески“, заместник-кметът на Община Стара Загора Павлина..

публикувано на 16.04.24 в 16:45

Започна ремонтът на сградата на етнографската сбирка в Болярово

Започнаха ремонтните дейности на автентичната къща в Болярово от периода след Освобождението, в която отново ще се помещава етнографската музейна сбирка. Средствата са осигурени по мярка 7.5 „Инвестиции за публично ползване в инфраструктура за отдих,..

публикувано на 16.04.24 в 16:44

Росен Драганов от МИР: Правим всичко възможно да стартираме програмата за индустриалните зони

Информационна среща по процедурата „Разработване на иновации в предприятията“ за бизнеса в област Стара Загора се проведе в зала „Славейков“. Тя бе организирана от Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност“ към Министерството на..

публикувано на 16.04.24 в 16:16
Антична улица, Стара Загора

Пловдив, Стара Загора и Хисаря правят общ тематичен туристически маршрут

Проект, наречен "По пътя на античността", за създаването и популяризирането на общ тематичен маршрут, който ще свързва античното културно наследство на територията на Пловдив, Стара Загора и Хисаря беше представен публично днес следобед в Регионалния..

публикувано на 16.04.24 в 16:11

Обсъдиха концепцията "Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион"

Концепция за интегрирани териториални инвестиции "Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион" беше представена пред обществеността в Стара Загора.  Радка Тилева, управител Областен информационен център – Стара Загора, откри..

публикувано на 16.04.24 в 16:00

Гробищният парк в Любимец с нови алеи

Един от обществено значимите проекти на община Любимец, свързан с изграждане и асфалтиране на основните алеи в гробищния парк, приключва до дни. Фирмата изпълнител ще завърши полагането на основния пласт асфалт и ще започне монтирането на ново осветление...

публикувано на 16.04.24 в 15:13

Съдът в Сливен не даде ход на делото за катастрофа с четирима загинали

Окръжен съд Сливен върна делото за катастрофата, при която миналата година в ранните сутрешни часове на Гергьовден бяха пометени и убити от джип четирима мъже, возещи се в каруца без светлинни обозначения. Причината за връщането в досъдебна фаза е, че..

публикувано на 16.04.24 в 14:35

Обсъждат обходен път на Казанлък

В Казанлък се проведе обществено обсъждане на идейния проект за бъдещ обходен път, който да изведе трафика от града. Новата инфраструктура е свързана и с продължението на бъдещия тунел под Шипка. Пътят ще е дълъг 4,5 км и ако получи финансиране ще бъде..

публикувано на 16.04.24 в 13:51