Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Две младежки академии организират в Стара Загора

Международният младежки център в Стара Загора провокира младите хора с  провеждането на две младежки академии и едно дългосрочно обучение.

Трите формата са с предизвикателните заглавия „Модата - инфлуенсъри“, „4Д академия за доброволци“ и „Как да грешим успешно?“. По същество обученията следват утвърдената практика на Международния младежки център да развива у младите хора лидерски умения, способност за работа в екип, емпатия и изграждане на ценности, базирани на толерантност и приемане на различията между хората.

Обучението „Как да грешим успешно?“ стартира на 25 март и ще се провежда всеки четвъртък от 19:00 часа в онлайн платформата google meet. В качеството си на обучители, освен експертите от ММЦ, ще се включат и младежи от целевата група на центъра.

На 6 април се дава старт на „4Д академия за доброволци“, организирана от ММЦ. Модулите на обучението ще се провеждат всеки вторник от 19:00 часа в платформата google meet.

Mладежката академия, носеща провокативното заглавие "Модата – инфлуенсър“, е с начало 8 април. Модулите ще се провеждат всеки понеделник и четвъртък с начален час 19:00.

Форматите са достъпни за всички млади хора на възраст между 15 и 29 години. Екипът на Международния младежки център приветства участието на родители, учители и всички заинтересованите от темите граждани.

Повече информация за обучителните формати и дейностите на Международния младежки център можете да откриете на адрес:  https://www.facebook.com/InternationalYouthCenterStaraZagora.


Още от категорията

Тежка катастрофа спря рали Сливен

Тежка катастрофа спря "Монбат рали Сливен".  Лидерите след първия ден Уур Сойлу и Арас Динчер претрърпяха тежък инцидент по време на етапа  „Трапоклово“. Според информациите от щаба след като е преминал през популярната неравност на километър преди село..

публикувано на 12.06.21 в 12:43

Жълт код за опасност от гръмотевици и градушки в цялата страна

Жълт предупредителен код за опасно време е издаден за днес от Националния институт по хидрология и метеорология. Според синоптиците главно в следобедните часове ще има гръмотевици и условия за градушки.  Над по-голямата част от страната облачността ще е..

обновено на 12.06.21 в 12:06

25 участници в първото кафе "Поправи с приятели" в Стара Загора

25 души са се регистрирали за участие в първата среща Repair Café в Стара Загора. Стари радиоапарати, видеоапарати, домакински уреди, велосипеди са сред предметите, които бяха предвидени за поправка от хората с помощта на експерти на чаша..

публикувано на 12.06.21 в 11:55

Аварирал ТИР затруднява движението по магистрала "Тракия" в област Стара Загора

Временно движението при 174-ти километър на автомагистрала "Тракия" в посока Бургас е ограничено поради пътнотранспортно произшествие. По първоначални данни, малко след 17.30 часа са се ударили тир и лек автомобил, има пострадал. Това съобщиха от Областната..

публикувано на 11.06.21 в 18:10

Предсрочно затваряне на въглищната енергетика в "Марица - изток" ще струва над 3 млрд. лева

" Да се говори за прекратяване на производството на електроенергия на база изгаряне на въглища от комплекс „Мини Марица-изток“ през следващите от 1 до 5 години е абсурдно и нелепо. За този период няма как да бъдат изградени нови заместващи мощности..

обновено на 11.06.21 в 17:07

Започна поетапен ремонт на уличната пътна мрежа в Сливен

Близо 2 млн. лв. е осигурила Община Сливен за поетапен ремонт и изкърпване на уличната пътна мрежа в различни участъци, които стартираха от вчера. От Дирекция „Общинска инфраструктура“ уточняват, че приоритет при извършване на ремонтните дейности ще имат..

публикувано на 11.06.21 в 17:05

Проф. Георги Димитров: Посещението на Кьовеши е знак за ангажираност на ЕК към събитията у нас

Посещението на европейския главен прокурор Лаура Кьовеши в София е по-скоро съвпадение, отколкото да е провокирано от санкциите по глобалния закон „Магнитски“, но не е изключено и тази тема да е обсъждана в рамките на нейната визита. Това коментира..

обновено на 11.06.21 в 15:33

Ваксинираните граждани на ЕС ще могат да се движат свободно в рамките на блока

Страните от ЕС съгласуваха днес облекчаване на ограниченията за пътуване през лятото, с което ще бъде позволено на туристите с пълен ваксинационен цикъл да избягват тестове и карантини, предаде Ройтерс. Посланиците на страните членки одобриха..

публикувано на 11.06.21 в 14:23

Стопански факултет на Тракийски университет дипломира 138 икономисти

122 бакалаври и  16 магистри по икономика от три бакалавърски специалности (Аграрна икономика, Регионална икономика и Бизнес икономика) и шест магистърски специалности (Финанси и счетоводство на фирмата, Икономика и управление на бизнеса,..

публикувано на 11.06.21 в 14:17

Деца ще засадят цветя в центъра на Стара Загора

Община Стара Загора, съвместно със Съюза на архитектите в България- дружество Стара Загора, кани всички деца на акция по засаждане на цветя. Събитието ще се проведе на 17 юни (четвъртък) от 11.00 часа пред Универсалния магазин, съобщават от пресцентъра..

публикувано на 11.06.21 в 12:43