Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Кандидат-президент влиза в старозагорската листа на ВМРО

Красимир Червилов

Кандидатът за президент на ВМРО доц. Милен Михов влиза в кандидат-депутатската листа на партията за 27-ми многомандатен избирателен район Стара Загора. Това съобщи в интервю за Радио Стара Загора областният председател на ВМРО Красимир Червилов. 

Водач на листата, както и на изборите през април, е Александър Сиди, а втори е представителят на казанлъшката структура д-р Чавдар Ангелов. На трето място е предложението на Националната младежка структура на ВМРО - Стамен Бишков. 

Красимир Червилов определи старозагорската листа на ВМРО като "балансирана с много познати лица". Той добави, че предизборната кампания ще премине под надслов "Браним България". Справянето с тежката икономическа криза, цената на електроенергията, спешното преразглеждане на "Зелената сделка" , изграждането на АЕЦ - Белене и защитата на традиционното семейство са сред основните приоритети на партията. 

В листата на ВМРО от 27-ми старозагорски  участват 12 кандидати за депутати. С какви амбиции тръгват към вота на 14 ноември "воеводите" в Старозагорска област, може да чуете в интервюто на Николета Петрова с Красимир Червилов в прикачения звуков файл.

Още от категорията

Разпитват кметове от община Стамболово заради съмнения за контролиран вот през юли

Кметове и наместници от села в община Стамболово бяха разпитани от полицията в Хасково. Поискани са им обяснения заради съмненията за използване на фалшиви заявления за ТЕЛК, с които избиратели са вписвани в подвижните секции за изборите през юли...

публикувано на 26.10.21 в 14:24

Вече е ясен графика на разяснителната кампания за гласуване с машини в област Стара Загора

От РИК - Стара Загора съобщиха за радио Стара Загора, че днес са пристигнали машините за разяснителната кампания за вота на 14 ноември. Вече е изготвен и график на населените места, дните и часовете, в които всички желаещи могат да упражнят пробно своя вот...

публикувано на 26.10.21 в 13:32

Избирателите поставят слаби оценки на политиците

Отново наближават избори , този път две в едно, парламентарни и президентски, но политиците не са си взели поуките, след като отново водят гласоподавателите до изборните урни.   За трети път , в една календарна година , избирателите ще гласуват, а..

публикувано на 26.10.21 в 13:11
Георги Киряков

Политолог: Партиите няма да съставят кабинет и след тези избори

Кампаниите за президентски и парламентарни избори пострадаха затова, че са две в едно, защото битката е свързана с настоящото управление на страната. Партиите и кандидатите са предпазливи, няма сблъсък между участниците, а сблъсък между служебната..

публикувано на 26.10.21 в 08:20

Гражданите в Община Гурково вече могат да подават заявление за вписване в избирателния списък по настоящ адрес

Общинска администрация Гурково уведомява, че във връзка с  изборите за Президент и вицепрезидент на Република България и за народни представители, които ще се произведат на 14.11.2021 година гражданите могат  да подават заявление за вписване в..

публикувано на 26.10.21 в 07:10

Шест пробни машини за гласуване ще бъдат осигурени за област Сливен

Област Сливен ще получи шест пробни машини за гласуване. Това стана ясно след работна среща при областния управител Минчо Афузов с ръководителите на Районната избирателна комсия, „Информационно обслужване" и „Охранителна полиция", на която бе обсъдена..

публикувано на 25.10.21 в 17:29

Психолог: Екип от специалисти стои зад поведението на някои политици

Екип от специалисти стои зад поведението на някои политически формации и определени кандидат-депутати. Това личи от техния изказ, поведение и общуване с избирателите, коментира в ефира на Радио Стара Загора психологът Минчо Николов. За никого не е..

публикувано на 25.10.21 в 15:38
Любомир Аламанов

Любомир Аламанов: Протестите, високите цени на тока и ковид кризата ще се отразят на предизборната кампания

Ковид кризата, високите цени на електроенергията, протестите от различни сектори ще се отразят на предизборната кампания. Същото важи и за действията на служебния кабинет и тяхното справяне или несправяне със задачите. Това коментира в интервю за..

публикувано на 25.10.21 в 09:35

Моден дизайнер: Облеклото на политиците е важно

Като изключително важно за успеха им в кампанията определи облеклото на кандидатите за политици старозагорския дизайнер Стоян Димитров. „Човек е свикнал първо да види, а след това да чуе, да пипне или да усети. Това е основателна причина политиците и..

публикувано на 24.10.21 в 14:28

Първан Симеонов: Предстои да разберем дали вълненията около зеления сертификат са родили нова политическа обстановка

Социологическа агенция „Галъп Интернешънъл“ представи свое изследване за електоралните нагласи в обществото в навечерието на предизборната кампания. Данните в допитването до 1009 пълнолетни български граждани, реализирано в периода 10 – 17 октомври..

публикувано на 22.10.21 в 16:38