Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Откриха ранен мъж без дрехи на пътя за Бузлуджа

Снимка: Радио Шумен

Мъж на 34 години е открит без дрехи и с прободни рани, вързан за дърво на пътя за връх Бузлуджа. Той е намерен в безпомощно състояние от случайни минувачи, които са подали сигнал на 112. Мъжът е настанен за лечение в болница.  

По първоначална информация е открит около т.нар втори завой към Бузлуджа, бил е с рани в областта на корема. По първоначална информация пострадалият е криминално проявен.


Още от категорията

126 семейства от Ямбол са получили еднократна финансова помощ при раждането на дете

През 2021 година Община Ямбол е подпомогнала 126 семейства по Наредбата за реда и условията за отпускане на еднократна финансова помощ за стимулиране раждането на деца в Ямбол. Общият финансов ресурс е в размер на 53 300 лв. Наредбата е..

публикувано на 27.01.22 в 15:11

Проф. Наско Василев: Готов съм да се срещна с представители на протестиращите ресторантьори

Новият областен управител на Стара Загора проф. Наско Василев изрази готовност да се срещне с представители на Сдружението на заведенията, които в този час организират протест в Стара Загора. Недоволството на бизнеса е насочено срещу новите..

публикувано на 27.01.22 в 15:05
Парк

Вандали хвърлиха пейка и дунапрен в езерото в старозагорския парк „Артилерийски"

Поредна вандалска проява в Стара Загора беше установена от служители на звено „Озеленяване и комунални дейности". Посегателството е извършено върху парковата мебел в парк „Артилерийски". Във водите на японското езерце са хвърлени пейка и дунапрен, които..

публикувано на 27.01.22 в 14:44
Живко Тодоров

Велоалея ще свързва Тракийски университет с града, изготвя се проект

Проект за велоалеи и ново осветление в района на Тракийки университет към Стара Загора изготвя общинската администрация. Средствата за него са останалите неусвоени за изграждане на нова спортна зала 13 млн. и 600 хиляди лева, които служебното..

публикувано на 27.01.22 в 14:39

Ресторантьори излизат на протест в Стара Загора, настояват за среща с областния управител

Протест на собственици на заведения и техни служители е планиран за 16 часа пред сградата на Областна администрация в Стара Загора. От бранша са недоволни от въведените нови ограничителни COVID мерки в областта в началото на седмицата, по силата на..

публикувано на 27.01.22 в 14:25

Спират тока на ВиК-Ямбол заради неплатени сметки

В Електроразпределение Юг съобщиха, че заради неплатени сметки токът на ВиК-Ямбол трябва да бъде спрян от 1 февруари. От дружеството предупредиха, че ще прекъснат електричеството на помпени станции и пречиствателна станция за отпадни води...

публикувано на 27.01.22 в 14:21

Еднократна парична помощ за лечението на Моника Маринова отпуснаха общинските съветници

Еднократна парична помощ в размер на 2000 лв. ще отпусне Община Стара Загора на 39-годишната Моника Маринова, реши Общинския съвет на заседанието си. Предложението, внесено от Явор Гънчев, председател на ПК по социална политик,  беше подкрепено..

публикувано на 27.01.22 в 14:09

Проверяват сливенски учител, шамаросал петокласник в час по математика

Учител в Сливенско училище шамаросал и издърпал ухото на петокласник в час. Случаят е отпреди няколко дни, а жалба подала майката на момчето Станимира Господинова. Жената твърди, че Давид е силно стресиран след случката , отказва да посещава..

публикувано на 27.01.22 в 13:45
Ръководството на ОПО

18 членове напускат БСП-Стара Загора

Цялата организация в състава на БСП-Стара Загора прекратява своето членство в партията. Това обяви председателят на Основната партийна организация(ОПО) „Родина“ Станимир Петров. Той заедно с още 17 свои съпартийци от днес прекратява членството си..

публикувано на 27.01.22 в 13:26

Община Павел баня поема стопанисването на плажа

Това лято плажът в Павел баня ще отвори врати като общински, а няма да се управлява от частно лице. Решението на кмета Иса Бесоолу бе подкрепено и от Общинския съвет. Така Община Павел баня ще поеме стопанисването на плажа, който ще бъде достъпен за..

публикувано на 27.01.22 в 13:18
Подкасти от БНР