Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бойци от „Атила – Берое“ се готвят за световно първенство

В Бургас бе проведен турнир по граплинг от веригата „HB“. „Участвахме със седем състезатели и спечелихме пет медала“, съобщи за радио „Стара Загора“ Ивайло Георгиев, треньор на старозагорския клуб „Атила – Берое“. Три от медалите са златни. Извоюваха ги Кристиян Канев, Христомир Генов и Пламен Димитров. Със сребърни отличия се окичиха Кольо Колев и Робин Иванов. Тримата златни медалисти от клуба в това състезание са и национали по ММА. Двама от тях, Христомир и Кристиян, ще участват в Световното първенство по ММА в Дубай през август. „Миналата година Кристиян стана втори в света, надявам се тази година да се докосне до златото“, каза Ивайло Георгиев. В Христомир наставникът също вижда надежди за отличие от световното първенство. Надпреварата започва на 17 август и ще продължи пет дни. Двамата национали ще се готвят най-вече в клуба. А ако има турнири, те ще участват, за да проверят възможностите си. Както и ако бъде организиран подготвителен лагер.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

„Монтана 2003“ – „Берое Стара Загора“ 2:2 победи

В Монтана бе изиграна четвъртата среща от финалната серия на първенството в женската баскетболна „А“ група. Домакините от „Монтана 2003“ надделяха над „Берое Стара Загора“ с 89:88 точки след продължение. Редовното време приключи при резултат 83:83...

публикувано на 22.04.24 в 20:44

Четири медала извоюваха момчета от „Берое“

В края на седмицата в София ще започнат схватките от турнира по борба „Петко Сираков – Иван Илиев“. Надпреварата е за юноши и девойки до 23 години. „Диян Динчев като национален треньор ще бъде там, както и състезателите Радомир Стоянов, Калоян..

публикувано на 22.04.24 в 14:39

Над 120 деца се включиха в Пролетния турнир по плуване „Ямбол 2024“

Над 120 деца взеха участие в Пролетния турнир по плуване „Ямбол 2024“, който се проведе в ремонтираният плувен комплекс в Езикова гимназия "Васил Карагьозов" в Ямбол. Събитието бе организирано от Община Ямбол, Местната комисия за борба с..

публикувано на 22.04.24 в 11:32

„Монтана 2003“ – „Берое Стара Загора“ 1:2 победи

В Монтана бе изигран третият двубой от финалната серия на първенството в женската баскетболна „А“ група. „Берое Стара Загора“ гостува на домакините от „Монтана 2003“ и претърпя поражение с 55:78 точки. Първите минути на срещата бяха равностойни, а..

публикувано на 21.04.24 в 20:58

Девора Аврамова спечели при жените днешното състезание "BEROE 5K ROAD RACE"

"Днес в Стара Загора с подкрепата на СКЛА "Берое" се проведе състезание по лека атлетика "Beroe 5K Road Race". Времето бе определено благосклонно към състезателите, които бяха над 500 при жени, мъже и деца. Организацията бе на висота и наистина се..

публикувано на 21.04.24 в 15:21

Мирослав Миндев: Победихме, но бе с цената на големи усилия

"Победихме трудно "Левски" Карлово с 2:1. Още в началото гостите ни поведоха в резултата за 0:1 и добре, че в края на първото полувреме стигнахме до изравнителен гол. Втората част също мача бе равностоен и стигнахме до победния втори гол в..

публикувано на 21.04.24 в 13:40

Атанас Апостолов: Убедителна победа постигнахме срещу втория тим на "Локо" Пловдив

"Съставът на "Розова долина" продължи победния си ход като надигра втория тим на "Локомотив" Пловдив с 5:2. Допуснахме ранен гол във вратата ни още в началото на мача. Все пак до края на първото полувреме реализирахме три попадения и резултата..

публикувано на 21.04.24 в 12:47

Живко Желев: Бяхме по-силни и заслужено бихме с разлика

"Надиграхме тима на "Ямбол" с 5:0, като диктувахме събитията на терена от самото начало на срещата. На почивката водехме 2:0, а през втората част реализирахме още три попадения. Хубав мач и добър успех. Добре е, че "Несебър" победи "Спартак"..

публикувано на 21.04.24 в 12:33

Веселин Пенев: "Берое 2" направи силен мач и голям обрат срещу "Созопол"

"Победихме тима на "Созопол" с 3:2. Доволен съм от моите млади футболисти, които показаха добра физическа мощ и от 0:2 обърнаха резултата до 3:2. Това не ми се бе случвало в кариерата като футболист, но като треньор се получи. Имаме няколко момчета..

публикувано на 21.04.24 в 12:21

За втори пореден сезон "Берое" ще се бори за оставане

"Берое" загуби с 0:1 гостуването си на столичния "Левски" в последния кръг от редовния сезон в Първа футболна лига. Единственото попадение за "сините" отбеляза Асими Фадига.  По този начин за втори пореден сезон беройци остават в долната шестица на..

публикувано на 20.04.24 в 22:17