Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Обсъждането на териториалните планове отпадна от дневния ред на правителството

Снимка: Ани Петрова

Министерският съвет изтегли точката за териториалните планове на Стара Загора, Кюстендил и Перник. Обсъждането на т.н. Зелен преход ще стане след като властта постигне съгласие със синдикатите. Тази сутрин от ТЕЦ "Марица-изток 2" обявиха стачна готовност, ако министрите приемат заложеното в предварителния дневен ред. Преговорите продължават по-късно днес със среща в Министерството на енергетиката.Още от категорията

Кампания за безвъзмездно кръводаряване се проведе в Тракийския университет

Броени дни преди 5 декември – Международен ден на доброволчеството  и в навечерието на студентския празник – над 160 студенти, преподаватели и служители от Тракийския университет взеха активно участие в есенната кампания за безвъзмездно и доброволно..

публикувано на 30.11.23 в 16:37

Европейско признание за Клиниката по нервни болести в УМБАЛ „Проф.д-р Стоян Киркович“

Европейско признание получи Клиниката по нервни болести в УМБАЛ “Проф. д-р Стоян Киркович“. За това съобщи завеждащият отделението д-р Теодора Манолова. Лечебното заведение в Стара Загора е сред наградените със „Златен статус“ от Европейската..

публикувано на 30.11.23 в 16:02

Коледни фотосесии с кауза организира старозагорски фотограф

Коледа не е това, което беше. От близо десет години неизменна част от подготовката за празника включва и коледна фотосесия. Рождество Христово е чудесен повод за благотворителност и добротворчество. Това прави и старозагорският фотограф Димитър..

публикувано на 30.11.23 в 15:35