Специални изненади в петото издание на „BEERФЕСТ“-а в Стара Загора

С участието на легендарния Джони Джоели – вокалист на „Axel Rudi Pell“,  ще зарадва старозагорци и гостите на града петото издание на  станалия традиционен за града „BeerФест“. Той ще се проведе на поляната до парк „Загорка“.

Специално за петото издание на фестивала организаторите ще предложат 5-дневна музикална програма (от 4 до 8 септември включително), а не както до сега четиридневна,  като са запазили изцяло философията за музикално разнообразие във всяка от вечерите, каза за Радио Стара Загора Александър Чалъков, координатор на събитието от Община Стара Загора.

Първи, на 4 септември, на сцената ще се качат „Over Ground Brass Band”.Сред останалите гости на фестивала тази година са Графа и Миро,  „Deep Zone Project”, Спенс и Ъпсурт. На връх празничния 6 септември, програмата включва - Rock Stage Стара Загора, Ахат, Контрол и специалното участие на „Багатур“.

7-и септември ще бъде рокендрол кулминацията с  легендарния Джони Джоели – вокалист на „Axel Rudi Pell“,  който ще зарадва родната публика заедно с групата „Еридан“. В съботната вечер гости в „Столицата на бирата“ ще са още Sevi и Jenny Jo. В последния ден от фестивала – неделя, участие ще вземат „Dirty fingers”, Иво Руев Бенд, Обратен ефект, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени.

Организаторите ще предложат безплатна автобусна линия по време на петте фестивални дни в часовете от 20:30 ч. до 00:00 ч. Община Стара Загора осигурява безплатен паркинг до локацията на събитието. По време и след „BeerФестът“, ще има специални места за разделно събиране на отпадъци, които както и миналата година ще приканват за „Бира за смет“.