Спецполицаи разкриха нарколаборатория в Сливен

Спецполицаи разкриха нарколаборатория в Сливен

В Сливен е разкрита нарколаборатория, а трима мъже са задържани в момент на производство на метамфетамин, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР Сливен. Специализираната акция е била на 28 август в жилищен квартал на Сливен под ръководството на Окръжна..

публикувано на 30.08.13 в 15:51
Бившето кино „Жельо Диманов”

Стара Загора спечели проект за изграждане на център за работа с деца и младежи в риск

Община Стара Загора спечели проект за изграждане на „Международен младежки център за работа с деца и младежи в риск в Стара Загора”, който е одобрен за финансиране по Програма „Деца и младежи в риск”, съобщиха от пресцентъра на общината. Стойността на..

публикувано на 30.08.13 в 15:47
Неизвестно вещество замърси южното Черноморие

Неизвестно засега вещество замърси южното Черноморие

Специалисти от Регионалната инспекция по опазване на околната среда и водите - Бургас съвместно с Басейновата дирекция и Лабораторията към Изпълнителната агенция по околна среда извършват днес проверки по плажовете на Южното Черноморие, заради сигнали за..

публикувано на 30.08.13 в 15:45
Красимира Стоянова

Оперната певица Красимира Стоянова ще получи Голямата награда на "Аполония"

Голямата награда на "Аполония" в Созопол тази година ще получи една от най-известните в момента по света български оперни певици Красимира Стоянова, съобщи в аванс първо за Радио Стара Загора основателят на празниците на изкуствата проф. Димо Димов. 29-то..

публикувано на 30.08.13 в 10:31
Бойко Борисов по време на посещението си в Стара Загора

Бойко Борисов: Страната се управлява от олигархична клика

"Нищо не се е случило в стария, за да говорим за нов политически сезон. И както многократно вече сме казвали Станишев минава от сферата на популизма в сферата на наглия популизъм", коментира днес в Стара Загора лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. По думите му,..

публикувано на 29.08.13 в 16:54
Бойко Борисов

Бойко Борисов: Ситуацията в Сирия е изключително опасна за България

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, заместник-председателят на партията Цветан Цветанов и бившият министър на културата Вежди Рашидов няма да работят в нито една парламентарна комисия. Това обяви Бойко Борисов в Стара Загора. Парламентарната група на ГЕРБ ще..

публикувано на 29.08.13 в 14:47
119 зрелостници в област Стара Загора се явиха на поправителната сесия

119 зрелостници в област Стара Загора се явиха на поправителната сесия

119 зрелостници в област Стара Загора се явиха днес на поправителната сесия на задължителния държавен зрелостен изпит по български език и литература. 25 от подалите заявления зрелостници не са се явили, съобщи Донка Стоянова, експерт по организацията на..

публикувано на 29.08.13 в 14:40
Младежи-доброволци от чужбина ще работят за превенция на агресията в училище

Доброволци от чужбина ще работят за превенция на агресията в училище

Младежи - доброволци от Швеция и Украйна пристигат в Стара Загора, за да участват в работата по проект, чиято цел е превенция на агресията в училище. „Проектът се реализира от Центъра за европейски инициативи. Той нарича „Кой е по-силен 2”, защото се явява..

публикувано на 29.08.13 в 13:35
Затвориха ресторанта в Приморско, в който са се хранили децата, заболели от салмонелоза

Затвориха ресторанта със заразата в Приморско

Областната дирекция по безопасност на храните в Бургас затвори ресторанта в Приморско, в който са се хранили осемте деца, заболели от салмонелоза. В заведението трябва да бъде извършена пълна дезинфекция. Там предстои и повторна проверка. На лечение в..

публикувано на 29.08.13 в 13:14
Боженци

В Боженци започва международен пленер по живопис

Възрожденския колорит и неповторимата атмосфера на архитектурния резерват Боженци ще пресъздават в творбите си участниците в Международния пленер по живопис, който ще завърши с изложба на 4 септември. Това е първото събитие от Есенния салон на изкуствата в..

публикувано на 29.08.13 в 11:54