Това сме ние!

БНР стартира новата си рубрика „Това сме ние“. Чрез нея всеки потребител ще има възможността да се запознае отблизо с репортери и водещи журналисти, благодарение на които получава най-бързите и достоверни новини, анализи и прогнози в програмите на общественото радио.

Ще ви запознаем и със звукорежисьорите, с музикалните редактори и с техните ръководители.

Имат ли всички те хоби, обичат ли да пътуват и да спортуват, както и защо са посветили професионалната си кариера на БНР, ще разберете в новата секция на сайта на БНР „Това сме ние“.

Виргиния Върбанова: Чувствам, че съм на точното място

Аз съм Виргиния Върбанова, родена на 11 септември в гр. Русе, образование – висше, българска филология и международни икономически отношения. Работя като новинар в БНР, защото това искам и чувствам, че съм на точното за мен място. Да прецениш кое от случващото се е новина, се изгражда с години работа. Да съобщиш една новина бързо и достоверно е всекидневно предизвикателство.

Мечтая да се срещна с духовно извисени хора, защото разговорите с тях са удоволствие.

Ако разполагам със 100 000 лева, ще ги инвестирам в пътешествия с любимите хора.

Когато бях на 15 години, мечтаех за всичко и нищо, а сега мечтая постепенно да разкривам пред децата ми красивото в живота.

Стремя се към баланс между професионалния и личния живот, защото това ме прави щастлива и ми създава усещане за пълноценност.

Спортът за мен е и хоби, и необходимост. Харесва ми ездата. Обичам да релаксирам с йога.