Това сме ние!

БНР стартира новата си рубрика „Това сме ние“. Чрез нея всеки потребител ще има възможността да се запознае отблизо с репортери и водещи журналисти, благодарение на които получава най-бързите и достоверни новини, анализи и прогнози в програмите на общественото радио.

Ще ви запознаем и със звукорежисьорите, с музикалните редактори и с техните ръководители.

Имат ли всички те хоби, обичат ли да пътуват и да спортуват, както и защо са посветили професионалната си кариера на БНР, ще разберете в новата секция на сайта на БНР „Това сме ние“.

Спас Крайнин: Моята страст са разследванията

Казвам се Спас Ангелов Крайнин. Роден съм на 21.04.1994 година в Пазарджик. Завърших Математическа гимназия „Константин Величков“ в родния град. Сега завършвам „Журналистика“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Работя като редактор и репортер в програма „Хоризонт“.

Обичам радиото и то е моята голяма любов.  За щастие, имах късмета да попадна, докато бях на стаж, сред личности, които все още ме учат на професионализъм. Част съм от екипа на сутрешните предавания​.

Винаги съм искал да работя като журналист. Защото да питаш, да разказваш, да откриваш и да бъдеш полезен на хората – в това е смисълът на професията.

Моята страст са разследванията, темите за децата и хората в нужда.