Това сме ние!

БНР стартира новата си рубрика „Това сме ние“. Чрез нея всеки потребител ще има възможността да се запознае отблизо с репортери и водещи журналисти, благодарение на които получава най-бързите и достоверни новини, анализи и прогнози в програмите на общественото радио.

Ще ви запознаем и със звукорежисьорите, с музикалните редактори и с техните ръководители.

Имат ли всички те хоби, обичат ли да пътуват и да спортуват, както и защо са посветили професионалната си кариера на БНР, ще разберете в новата секция на сайта на БНР „Това сме ние“.

Ева Валентинова: Ще приложа фолклорните традиции и обичаи в днешно време

Аз съм Ева Валентинова Кирилова, родена на 01.11.1986 г. Музикален редактор съм в програма „Хоризонт“ на БНР.

Възпитаник съм на Национално училище за фолклорни изкуства „Филип Кутев“ - град Котел, завършила съм Софийски университет „Св. Климент Охридски“ – ФНПП И ФЖМК. Професионалното ми предизвикателство е да приложа фолклорните традиции, мелодии и обичаи в днешно време. Мечтая да се срещна със Zaz, защото тя е вдъхновение.

Ако разполагам със 100 000 лева, ще ги инвестирам в благотворителност и околосветска обиколка, с цел да посетя най-гледаните театрални спектакли, опери, концерти или най-известните изложбени зали. Пътешествието за мен е начин на живот.

Когато бях на 15 години, мечтаех за верни приятели и музикални приключения.

А днес се стремя към смислен, творчески и щастлив живот в България.