Това сме ние!

БНР стартира новата си рубрика „Това сме ние“. Чрез нея всеки потребител ще има възможността да се запознае отблизо с репортери и водещи журналисти, благодарение на които получава най-бързите и достоверни новини, анализи и прогнози в програмите на общественото радио.

Ще ви запознаем и със звукорежисьорите, с музикалните редактори и с техните ръководители.

Имат ли всички те хоби, обичат ли да пътуват и да спортуват, както и защо са посветили професионалната си кариера на БНР, ще разберете в новата секция на сайта на БНР „Това сме ние“.

Даниела Савова: Харесвам динамиката

Казвам се Даниела Велчева Савова. Родена съм на 13.04.1978 година в София. Завършила съм "Журналистика" в СУ "Св. Климент Охридски". Работя като редактор на новини, защото харесвам динамиката. Професионалното ми предизвикателство е да се уча постоянно и да пробвам нови неща.

Всяка среща учи на нещо, а хората, от които се възхищаваме прекалено, може и да ни разочароват. Затова - да бъдем по-земни в очакванията си към другите.

Ако имах 100 хиляди лева, част от тях щях да дам за благотворителност, но все пак щях да си заделя малко и за да попътешествам. Пътешествието за мен е вид радост и балсам за моето любопитство.

Когато бях на 15, мечтаех да съм археолог.

Днес се стремя към динамика и баланс в нещата, които правя.

Спортът за мен е задължително приключение, защото без тръпка не си струва да инвестираш време и усилия.

Моето верую е: “Не се давай без бой, но опитай и да помислиш, преди да скочиш”.